Sessió Estratègies de salut al disseny arquitectònic

Ahir dilluns 16 de Gener, vam poder assistir a la sessió realitzada per l’escola Sert sobre Estratègies de salut al disseny arquitectònic.

En la línia que portem des de fa anys a l’estudi, seguim formant-nos en la manera en què la nostra feina com a arquitectes afecta la salut dels usuaris finals de les nostres obres. En aquest cas, de forma magistral, sintètica i apassionada, Sònia Hernández-Montaño ens ha fet un resum dels diferents determinants de la salut, i en quins dels principals factors de risc, dins l’exposoma extern, podem actuar-hi corregint o millorant els diferents aspectes biològics, físics, químics o psicosocials en els nostres projectes.

Animem a qui tingui interès en aquests temes, que abans no ens vinguin regulats de forma obligatòria per part de directrius europees, fem un pas endavant i ho apliquem ja en les nostres estratègies de disseny, amb les eines que ja tenim per a millorar les llars que projectem.

La següent cita serà el Congrés d’Arquitectura i Salut que es farà al Col·legi d’Arquitectes el pròxim 18 de maig. Nosaltres no ens ho perdrem.

Sessió Estratègies de salut al disseny arquitectònic
Scroll hacia arriba